Word lid!

HANDIG OM TE WETEN!

– Als u lid wilt worden als spelend- of niet spelend lid, en de afgelopen drie jaar niet lid bent geweest van een andere vereniging, dan dient u alleen het onderstaande aanmeldformulier volledig in te vullen.

– Als u lid wilt worden als spelend lid en de afgelopen drie jaar wel lid bent geweest van een andere vereniging dan dient u het onderstaande aanmeldformulier volledig in te vullen. Vervolgens zal de secretaris via Sportlink een overschrijvingsverzoek sturen naar de oude vereniging

– Nieuwe spelende leden kunnen na de aanmelding om een recente pasfoto gevraagd worden. Dit om de verplichte (digitale) KNVB spelerspas aan te kunnen maken.

– Na de aanmelding zal er te allen tijde contact met u gezocht worden.

– Als u lid wilt worden als donateur/donatrice of Vriend(in) van Black Boys, dan dient u enkel het onderstaande aanmeldformulier volledig in te vullen.

– Na de aanmelding zal er te allen tijde contact met u gezocht worden.

– De contributie wordt jaarlijks voorafgaande aan het seizoen vastgesteld in de algemene ledenvergadering.(mits er een wijziging nodig is)

– Contributietarieven 2021/2022

Senioren heren: € 210,00 per seizoen
Vriend van Blackboys: € 50,00 per seizoen
Donateur: € 25,00 per seizoen

– Het contributieseizoen loopt van 15 juni tot en met 14 juni.

-De administratieve verwerking van de contributie-inningen neemt ClubCollect voor zijn rekening. ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom dat de ledenadministratie recente en juiste gegevens van u heeft). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op de link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso.

– De contributie is inclusief bondscontributie en mits mogelijk de verenigingskleding.

– Bij te laat aangeven van opzegging of wijziging van het lidmaatschap, dus na 14 juni, bent u verplicht de contributie van het nieuwe seizoen volledig te voldoen.

– Moeite met het kunnen betalen van de contributie? Maak dit dan kenbaar bij de penningmeester zodat er eventueel een betalingsregeling getroffen kan worden. Kijk ook eens op: Bijdrage regeling gemeente SWF.

– Opzegging dient schriftelijk en op tijd, dus voor 14 juni, aangegeven te worden bij de secretaris door een mail te sturen naar info.vvblackboys@gmail.com of via het contactformulier.

– VV Black Boys kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het te laat aangeven van een opzegging of wijziging van het lidmaatschap.

– Behoudens speciale omstandigheden, ter beoordeling van het algemeen bestuur, is het lid bij tussentijdse opzegging te allen tijde contributie verschuldigd voor het gehele seizoen.

– Alle wijzigingen qua adres, telefoonnummer of bankrekeningnummer dienen bekend gemaakt te worden aan de secretaris. Dit kan per mail naar info.vvblackboys@gmail.com of via het contactformulier.

– Alle spelende leden van VV Black Boys zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid.

– Derhalve dekt de aansprakelijkheidsverzekering de schade aan derden die is toegebracht door spelende leden van VV Black Boys.

– De verzekering is van kracht tijdens clubactiviteiten, trainingen, wedstrijden etc.

– Opzettelijke schade word niet gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering van VV Black Boys. Deze zal dan worden verhaald op de betrokkenen.

– VV Black Boys maakt gebruikt van een collectieve ongevallen verzekering met uitzondering van tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

– Bij algehele blijvende invaliditeit ten gevolge van club activiteiten zoals trainingen en wedstrijden zal deze verzekering in kracht treden.

Aanmeldformulier Lidmaatschap

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht