Betaling Jubileumboek

24 april 2024

Beste lezer,

Na een gigantische inspanning van schrijvers Peter van der Meeren & Bert  Kalteren is het bijna zover! Het jubileumboek is bijna gereed en de persen staan klaar om de 220 pagina’s per boek te gaan drukken.

Ook de 100-jarige verjaardag inclusief alle festiviteiten die in deze periode gepland staan, komen steeds dichterbij. Meer info hierover treft u op onze site en socials!

Met betrekking tot het boek is vrijdag 24 mei de avond waarop de boekpresentatie gepland staat. Exacte info over de tijd en invulling volgt nog.

 

Praktische info

Sinds circa 3 weken is het ook mogelijk om het boek te betalen. Hiervan heeft iedereen die besteld heeft reeds een mail ontvangen.

Heeft u dit niet? Stuur dan een mail naar secretaris.vvblackboys@gmail.com! Betalen kan middels onderstaande instructie!

 

Wanneer u het boek op de boekpresentatie komt afhalen, betreffen de kosten €22,50,-. Aan u het verzoek dit bedrag over te maken voor 01-05-2024 op rekeningnummer NL 14 RABO 0303992468 t.n.v. VV Black Boys o.v.v. de naam waaronder het boek besteld is. 

Heb je meerdere boeken besteld? Dan graag €22,50 x het aantal bestelde boeken overmaken!

Wenst u het boek thuis te ontvangen? Dan is dit ook mogelijk. In dat geval betreffen de kosten per boek €32,50. In dat geval werkt de betaling hetzelfde, maar vragen wij u ter aanvulling/bevestiging een e-mail te sturen naar dit adres met nogmaals het adres en de postcode! Dit om misverstanden te voorkomen.