Opa de Vries Zaalvoetbaltoernooi

“Opa de Vries luidt kerst in bij het Singeltje”

 

Na een aantal jaren afwezigheid om bekende redenen heeft de organisatie van Opa de Vries Zaalvoetbaltoernooi gekozen de succesvolle laatste editie bij Café ‘t Singeltje te herhalen!

Op zaterdagmiddag 24 december staat het Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi op het programma. Een mooie gelegenheid om op sportieve wijze plaats te maken voor de kerstdiners de dagen erna en daarnaast feestelijk de kerst in te gaan.

Ook dit jaar vindt dit knallende evenement weer in de Sneker Sporthal aan de Van Giffenstraat plaats en wordt het toernooi sinds dit jaar in samenwerking met Café ’t Singeltje georganiseerd.

Laatste edities vernam de organisatie dat de Pilspoule meer aansprak dan de prestatiepoule. Wellicht was dit omdat de geldprijzen sowieso later op de avond ingeruild werden voor gerstenat.

Om deze reden is er gekozen om hierin geen onderscheid meer te maken. Uiteraard zal er bij de indeling wel zo goed mogelijk op toe gezien worden dat eenieder in een passende poule beland!

Voor de deelnemers hebben VV Black Boys en Café ‘t Singeltje passende prijzen beschikbaar gesteld en die worden net als alle andere prijzen na afloop van het toernooi rond 21:30 uur onder begeleiding van gerstenat, gezelligheid en ander vertier in het café aan de Singel uitgereikt.

Het toernooi begint om 13.00 uur en ieder team ontvangt bonnen voor een bittergarnituur bij de Sneker Sporthal en een aantal munten voor consumpties bij Café ‘t Singeltje.

Ben je er bij? Zet dan jezelf even op aanwezig!

Kerstgroeten,

Organisatie Opa de Vries Zaalvoetbaltoernooi