Vacature: 2e Grensrechter VV Black Boys 1

14 maart 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het 1e elftal? Lees dan vooral verder!

VV Black Boys is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een tweede gemotiveerde grensrechter voor het eerste elftal, naast onze Arjen Brinksma. Het gaat hierbij om eens per 2 weken. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen een hecht collectief. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant.

Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar en je hebt een goede kennis van de voetbal spelregels.

Uiteraard wordt je gefaciliteerd met onder andere een trainingspak en zul je je snel welkom voelen bij de bestaande technische staf en spelersgroep.

Ben jij die enthousiaste grensrechter waar we naar zoeken? Zou je wat meer informatie willen? Neem dan contact op via: 06-11491844 of info.vvblackboys@gmail.com